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Q: What Are My Voting Rights In The Condominium Association? 
 
A:  Each unit shall be entitled to one (1) vote.  There will be a total of one hundred and 
ninety-two (192) units and one hundred and ninety-two total votes in this Condominium 
Association. 
 
Q: What Restrictions Exist In The Condominium Documents On My Right To Use My 
Unit? 
 
A:  There are use restrictions, which limit the use rights of an owner.  Such restrictions 
pertain to the following: 
 
        1.  Number of adults permitted to occupy the unit overnight. 
        2.  Activities which may constitute a nuisance, and any unlawful or immoral activity 

are prohibited.  
        3.  The right to have a pet. 
 
A more complete statement of the limitations on an owner’s right to use is found in 
Section 17 of the Declaration and the Rules and Regulations. 
 
Q: What Restrictions Exist In The Condominium Document On The Leasing Of My 
Unit? 
 
A:  The right to lease is limited as follows:  After written approval by the Association, 
entire apartments may be rented provided the occupancy is only by the lessee, his family 
and his guests.  No lease shall be for a period less than thirty (30) days.  A Unit Owner 
may not lease a unit more then twelve (12) separate leases or rentals during one calendar 
year.  A more complete statement regarding the restrictions on an owner’s right to lease is 
found in Section 17.1 and 17.2 of the Declaration and Section 2 of the Rules and 
Regulations. 
 
Q: How Much Are My Assessments To The Condominium Association For My Unit 
Type And When Are They Due? 
 
A:  The amount of each monthly assessment (with reserves) for the current fiscal year is 
$170.85 per unit which is payable on the first day of every month. 
 
Q: Do I Have To Be A Member In Any Other Association?  If So, What Is The Name Of 
The Association And What Are My Voting Rights In This Association?  Also, How 
Much Are My Assessments? 
 



A: No. 
 
Q: Am I Required To Pay Rent Or Land Use Fees For Recreational Or Other Commonly 
Used Facilities?  If So, How Much Am I Obligated To Pay Annually? 
 
A:  Other than the membership assessment made to the Condominium Association, there 
is no obligation to pay rent or land use fees for recreational or other commonly used 
facilities. 
 
Q: Is The Condominium Association Or Other Mandatory Membership Association 
Involved In Any Court Cases In Which It May Face Liability In Excess Of $100,000?  If 
So, Identify Each Such Case. 
 
A.  No. 
 
NOTE:  THE STATEMENTS CONTAINED HEREIN ARE ONLY SUMMARY IN 
NATURE.  A PROSPECTIVE PURCHASER SHOULD REFER TO ALL 
REFERNCES, EXHIBITS HERETO, THE SALES CONTRACT AND THE 
CONDOMINIUM DOCUMENTS. 


